Acerca de

Hvem er vi

turi_edited_edited.png

Turi Kjestine Meyhoff

 

Klædt På er stiftet af Turi Kjestine Meyhoff.

 

Turi er uddannet journalist fra DMJX i 2007. Hun har arbejdet som nyhedsjournalist på Ritzaus Bureau og på flere redaktioner i DR Nyheder. I en årrække har Turi specialiseret sig i formidling af fakta til børn i DR's B&U-afdeling, hvor hun blandt andet har lavet Ultra Nyt og børnedokumentar.

 

Den viden, hun har fået her, bruger hun i dag til at hjælpe organisationer og institutioner, der har børn som målgruppe, med at kommunikere mere letforståeligt og børnerettet.

Erfaringen fra børnenyhedernes verden har vist, at når vi taler direkte til børn, i et sprog, der er til at forstå, og på en måde, så de gider høre efter, giver det børn og deres voksne et helt nyt udgangspunkt for samtalerne om de svære ting i verden og livet.

Camilla Dudeck

 

Camilla er ansat som tilrettelægger og konsulent i Klædt På.

 

Camilla er uddannet i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2014. Siden da har hun arbejdet som konsulent i kommunikationsbureauet Publico, og som kommunikations- og pressemedarbejder i Miljøstyrelsen, hvor hun blandt andet har lavet kampagner om affald og kemi målrettet børn og unge.

 

Camilla har desuden værdifulde erfaringer med fra arbejdet som socialpædagog på en døgninstitution for dømte og kriminalitetstruede unge.

 

I Klædt På kombinerer Camilla sine mange forskellige kompetencer i arbejdet med og for den målgruppe, hun er allermest optaget af: Børn og Unge.

camilla d_edited.png

Hvorfor Klædt På?

Den børnegeneration, der vokser op i dag, bliver udsat for langt mere information end nogen anden generation før dem.

 

Klædt På er sat i verden for at gøre dét informations-bombardement mere forståeligt og lettilgængeligt, hvad enten det handler om samfundsforhold som terrorisme og folketingsvalg, eller om de problemer og svære situationer, som børnene møder i deres eget liv.

Idéen bag virksomheden er, at vi som samfund – medier, organisationer, institutioner og myndigheder og så videre – skal kommunikere direkte til børn, hvis det er dem, det handler om. Vi skal ikke kun tale til deres voksne.

Når noget er svært - eller svært at forstå – så er der brug for viden. Og når vi taler direkte til børn, i et sprog, der er til at forstå, og på en måde, så de gider høre efter, giver det børn og deres voksne et helt nyt udgangspunkt for samtalerne om de svære ting i verden og livet.

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig og din organisation?