Acerca de

Hvem er vi

Turi til hjemmesiden.jpg

Turi Kjestine Meyhoff

 

Klædt På er stiftet af Turi Kjestine Meyhoff.

 

Turi er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2007. Hun har arbejdet som nyhedsjournalist på Ritzaus Bureau og på flere redaktioner i DR Nyheder. I en årrække har Turi specialiseret sig i formidling af fakta til børn i DR's B&U-afdeling, hvor hun blandt andet har lavet Ultra Nyt og børnedokumentar.

Du kan kontakte Turi på turi@klaedtpaa.com

Skærmbillede 2022-09-08 kl. 11.32.21.png

Kirstine Stensig Sørensen

 

Kirstine Stensig Sørensen er tilrettelægger og konsulent i Klædt På.  

Kirstine har mange års tv-erfaring fra DR, hvor hun både har slået sine folder i DR Livsstil og B&U. Senest har Kirstine undervist unge kommende journalister på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i tv-tilrettelæggelse, og så er hun med egne ord helt tosset med at filme som videojournalist – og med at fortælle gode historier. 

 

Du kan kontakte Kirstine på kirstine@klaedtpaa.com.

t8417.jpg

Andrea Marschall 

 

Andrea er studentermedhjælper i Klædt På og studerer journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Det sjoveste indhold at producere, hvis hun selv skal sige det, er uden tvivl indhold til børn, hvor man både kan få lov at blive udfordret, være kreativ og blive klog på hvordan børn ser verden. 

Du kan kontakte Andrea på andrea@klaedtpaa.com

Skærmbillede 2022-09-07 kl. 14.35.18.png

Anna Hostrup Nørgaard

Anna er studentermedhjælper i Klædt På og studerer journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun er glad for at formidle og kommunikere på skrift og video. Og så er hun interesseret i, hvordan man forklarer børn og unge om en kompleks verden på den mest spændende og forståelige måde.  

 

Du kan kontakte Anna på anna@klaedtpaa.com

Hvorfor Klædt På?

Den børnegeneration, der vokser op i dag, bliver udsat for langt mere information end nogen anden generation før dem.

 

Klædt På er sat i verden for at gøre dét informations-bombardement mere forståeligt og lettilgængeligt, hvad enten det handler om samfundsforhold som terrorisme og folketingsvalg, eller om de problemer og svære situationer, som børnene møder i deres eget liv.

Idéen bag virksomheden er, at vi som samfund – medier, organisationer, institutioner og myndigheder og så videre – skal kommunikere direkte til børn, hvis det er dem, det handler om. Vi skal ikke kun tale til deres voksne.

Når noget er svært - eller svært at forstå – så er der brug for viden. Og når vi taler direkte til børn, i et sprog, der er til at forstå, og på en måde, så de gider høre efter, giver det børn og deres voksne et helt nyt udgangspunkt for samtalerne om de svære ting i verden og livet.

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig og din organisation?