top of page

Acerca de

Hvem er vi

Turi Kjestine Meyhoff er direktør og sifter i Klædt På. Virksomheden laver formidling til børn og unge.

Turi Kjestine Meyhoff

 

Klædt På er stiftet af Turi Kjestine Meyhoff.

 

Turi er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2007. Hun har arbejdet som nyhedsjournalist på Ritzaus Bureau og på flere redaktioner i DR Nyheder. I en årrække har Turi specialiseret sig i formidling af fakta til børn i DR's B&U-afdeling, hvor hun blandt andet har lavet Ultra Nyt og børnedokumentar.

Du kan kontakte Turi på turi@klaedtpaa.com

Hvorfor Klædt På?

Den børnegeneration, der vokser op i dag, bliver udsat for langt mere information end nogen anden generation før dem.

 

Klædt På er sat i verden for at gøre dét informations-bombardement mere forståeligt og lettilgængeligt, hvad enten det handler om samfundsforhold som terrorisme og folketingsvalg, eller om de problemer og svære situationer, som børnene møder i deres eget liv.

Idéen bag virksomheden er, at vi som samfund – medier, organisationer, institutioner og myndigheder og så videre – skal kommunikere direkte til børn, hvis det er dem, det handler om. Vi skal ikke kun tale til deres voksne.

Når noget er svært - eller svært at forstå – så er der brug for viden. Og når vi taler direkte til børn, i et sprog, der er til at forstå, og på en måde, så de gider høre efter, giver det børn og deres voksne et helt nyt udgangspunkt for samtalerne om de svære ting i verden og livet.

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig og din organisation? 

bottom of page